Anmeldelse af Huawei P10

Jeg har købt en HUAWEI P10 og er utrolig glad for den og fuldt ud tilfreds! Især hvad angår kamera og design.

Telefonens Leica-kamera er fremragende i både lys og mørke, batteri-levetiden er meget imponerende, og den er født med en stor mængde lagerplads. Det er en Huawei-telefon som nemt kan konkurrere med de store flagskibe som LG G6, Samsung Galaxy S7 og Iphone 7.

Det er tydeligt at se at Huawei har været inspireret af iPhone 7’s design. Det er ikke usædvanligt at se Android-telefoner, der ligner Apples modeller, men P10 Plus tager det endnu et trin op.

Så hvis du er vild med Apples design, men helst vil køre android, så er det Huawei P10 du skal vælge.

P10  føles fantastisk når man holder den i sin hånd; Den er tynd, let og på trods af sin store skærm, ligger den konfortabelt i hånden. Den børstede bagside på telefonen føles også rigtig lækker! Den er dog meget glat og jeg var meget bange for at tabe den, så jeg købte et cover til den, selvom jeg allerhelst ville undvære, fordi den er så flot!

Du kan finde et stort udvalg af flotte covers hos InCover.dk

Fingeraftryks-sensoren sidder rigtig godt på fronten og er én af de hurtigste sensorer, som jeg har oplevet. Selv ved en minimal berøring går den fra låseskærm til startskærm.

Farverne på Huaweis display er en smule kølige i nuancerne – hvilket jeg bedst kan lide – men vil du have dem lidt varmere i tonen, kan du finjustere dem inde i indstillinger. Skærmens opløsning er af høj kvalitet og står rigtig skarpt! Den automatiske lysstyrke fungerer også perfekt og samtidig kan lyset i telefonens skærm skrues meget op. Dette er et plus og er noget jeg ofte har haft problemer med på andre Android-telefoner.

Kameraet er den funktion i telefonen som jeg er mest begejstret for og det var også grunden til at mit valg faldt på Huawei P10. Jeg blev heldigvis ikke skuffet for kameraet tager FANTASTISKE billeder og de er stadig flotte når de kommer op på PC’en eller bliver printet ud. Samtidig er jeg vild med udseendet af telefonen, da den ligner Iphone 7

Jeg læste mange reviews igennem og kunne se at kameraet tit vandt i test, samt at det blev fremhævet for kvaliteten og farverne i billederne.

Der er to kameraer i telefonen som er udviklet i samarbejde med Leica. Hvert kamera-modul bidrager med noget forskelligt. Det ene tager 21 megapixels skarpe billeder i sort/hvid og sørger for detaljerne, mens det andet på 12 megapixels sørger for farverne og dynamiken i billederne. Kameraet har en portrætfunktion der meget pålideligt kan skelne mellem en person i forgrunden og derefter sløre baggrunden. Ansigtet bliver samtidigt forskønnet og det er jo smag og behag. Men glat ser man ud! Det frontvendte kamera til selfies er stærkt, da det råder over 8 megapixels samt har en lysstærk optik. Så dér får du også gode billeder. At du også har muligheden for at tage ægte sort/hvid-billeder med telefonens 20 megapixel monokrom-kamera er en undervurderet evne, der også opmuntrer én til at tage billeder med kameraet. Især portrætfotos er flotte, når de er taget med S/H.

Her får du nogle eksempler på hvor gode billeder telefonen telefonen tager og vil du se flere eksempler kan du klikke HER hvor mine andre fotos ligger. Alle billederne er taget med en Huawei P10

 

På videofronten er Huawei endelig kommet med på 4K-vognen og jeg glæder mig dér over de samme gode farver og den flot afstemte kontrast som kendetegner foto-delen.

Den eneste ting jeg er utilfreds med er, at den lille monohøjttaler sidder i bunden af telefonen og man kommer derfor nemt til at dække over den og samtidig bliver lyden ledt den forkerte vej! Samtalekvaliteten kan man derimod ikke klage på. Den er tydelig og klar. Det samme er lyden der bliver sendt ud i høretelefonerne.

Har du brug for et nyt mobil-abonnement kan du hurtigt finde det den bedste pakke ved at besøge Mobilpakke.dk. Her kan du sammenligne priser og pakker som passer til DIT behov.

Nedenfor ser du specifikationerne på Huawei P10

Mål: 145,3 x 69.3 x 7,0 mm
Vægt: 145 gram
Skærm: 5.1” Full HD IPS-skærm, 423 PPI,
Ydelse: Kirin 960 octa-core (4×2,4 + 4×1,8 GHz), 4 GB RAM
Kamera: 27mm f/2,2 optik 12 MP + 20MP monokrom kamera, 8 MP frontkamera, 4K video
Lager: 64GB (plads til MicroSD)
Software: Android 7.0 Nougat
Netværk: 2G, 3G, 4G Cat. 9 LTE
Batteri: 3.200 mAh
Øvrigt: Fingeraftrykslæser, USB Type-C (Super Charge),

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: