Gode tips gave-indkøb!

Der skal købes en gave og hvad skal man dog finde på? Mange skriver heldigvis en ønskeseddel, men tit skal man købe en gave, som man selv skal finde på og så kan det være rigtig svært! Hvis du vil have lidt hjælp, så får du her en liste med gode tips både til hvor du kan købe gaverne, og især HVAD det f.eks kan være, alt efter om det er børn eller voksne du skal købe gaver til.

Idéer til BØRN

Legetøj – Legetøj ved kan købes mange steder, men online er der tit mange penge at spare! Eurotoys har tit rigtig gode priser så dem kan du prøve at besøge HER og se hvad de har at byde på.

Børnetøj – Tøj har alle børn brug for, men det er ikke altid at bløde pakker er et hit. Der er dog flere og flere børn som går op i mode, så derfor kan et lækkert stykke tøj være et kæmpe hit. Prøv at kigge hos kids-world.dk som har rigtig meget forskelligt tøj at vælge imellem og som har fri fragt på ALLE ordrer!

Bøger – Gode, spændende eller sjove bøger er altid en god gaveide ide uanset barnets alder. Hvis forældrene samtidig har lyst til at bruge tid med at læse højt eller sammen med barnet, er der stof til mange hyggeligt timer sammen. Hos SAXO.com er der et stort udvalg af børnebøger. Se deres børnebøger HER

Flot dekoration til værelset – Wallstickers, plakater eller andet dekorativt kan være den perfekte ting til børneværelset. Der er mange fede motiver at vælge imellem og noget for enhver smag. Kig f.eks hos Wallstickerland.dk og se deres store udvalg.

Male/tegne – Malebøger, tusser, pensler m.m. har altid været noget som børn elsker. Eller måske et nyt penalhus? Mulighederne på dette felt er mange. Se det spændende udvalg hos Arnold Busck HER

Kreativt – De fleste børn elsker at være kreative og skabe noget. Perler, modellervoks, magneter og lignende kan underholde barnet i timer og er derfor altid et hit under juletræet. Det finder du også masser HER af hos Arnold Busck

Lego eller Playmobil: Både børn og voksne elsker lego, så derfor står dette legetøj næsten altid på ønskesedlen. Hos Eurotoys har de et rigtig stort udvalg!

 

Idéer til HENDE

Oplevelsesgaver – Det er en gave alle kan bruge og som kan overraske og glæde da der masser at vælge imellem så som wellness, brunch, weekendophold eller ansigts-behandlinger. Der er rigeligt at vælge imellem. Se bare HER hos GO DREAM

Smykker – Smykker har altid været populært hos kvinder, så der vil man aldrig gå galt i byen. Vil du være helt sikker på en god modtagelse af gaven, så spørg enten én af hendes veninder til råds eller køb et gavekort. Ellers er mærkerne Izabel Camille, Corydon og Julie Sandlau meget populære. Hos smykkemester.dk har de et stort udvalg! Se HER

Ting til hjemmet – Noget lækkert til hjemmet af brugsting, pynteting eller ting til køkkenet er næsten altid på en kvindes ønskeseddel. Her kan du købe et gavekort, hvis du ikke har et specifikt ønske at gå ud fra. Hos Kop og Kande har de meget at vælge imellem. Georg Jensen og Lyngby er feks. altid populært. Se udvalget HER

Hudpleje – Næsten alle kvinder elsker lækre hudplejeprodukter. Især dagcremer eller gerne et sammensat sæt med forskellige cremer i, er et hit. Vichy og Lancome er især meget populære mærker indenfor hudpleje. Du finder et stort udvalg af Vichy HER hos Med24 og Lancome finder du HER hos billigvoks.dk

Hårpleje – En lækker shampoo, hårkur eller et styling-produkt er også et hit hos kvinder. Redken, Paul Mitchell og de andre lækre mærker finder du blandt andet HER hos Billigvoks.dk

Parfume – Parfume er svær at give hvis du ikke lige har en bestemt duft som du ved hun kan lide, men igen kan du købe et gavekort og så kan hun selv vælge lige den parfume hun er mest vild med. Vil du gerne købe en parfume er Lancomes “La vie et Belle” meget populær. Find den hos billigvoks.dk HER

Den gode bog – En krimi i julegave er tit den perfekte gave til dem som er vilde med at læse. Jussi Adler, Jo Nesbøe og Lars Kepler skriver rigtig gode krimier. Se deres og andres bøger hos Arnold Busck  HER

Eller hvad med den nye biografi fra 2018 om Kim Larsen, skrevet af ham selv og Jens Andersen. Den finder du HER

Idéer til HAM

Oplevelsesgaver – De har længe været det store hit og bliver mere og mere populære. Giv ham en tur i en Lamborghini eller Ferrari, et weekend-ophold, en brunch eller øl-/vinsmagning. Mulighederne er mange. Se selv HER hos Go Dream

Deodorant eller parfume – Mænd går også op i at dufte godt, så dette er også en god idé til mænd. Udvalget er stort hos billigvoks.dk. Se det HER

Handsker, halstørklæde eller tøj – Efterår og vinter lægger tit op til brug af vanter og halstørklæde. Giv ham et smart sæt f.eks fra Bon aparte eller hvad med en smart bluse. Se udvalget HER

Den gode bog – En krimi i julegave er tit den perfekte gave til dem som er vilde med at læse. Jussi Adler, Jo Nesbøe og Lars Kepler skriver rigtig gode krimier. Se deres og andres bøger hos Arnold Busck  HER

Eller hvad med den nye biografi fra 2018 om Kim Larsen, skrevet af ham selv og Jens Andersen. Den finder du HER

Computerspil – Rigtig mange mænd elsker at spille computer eller playstation. Den nye Playstation 4 og den nye udgave af spiderman-spillet vil helt sikkert vække glæde. Hos WUPTI finder du et stort udvalg. Se HER

Tilbehør til mobil og tablet – Hvad med et nyt cover. Hos inCover finder du mange fede modeller. Se bare HER

Jeg håber du har fået lidt hjælp til dine indkøb via min artikel og jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: