Hjemmelavede pommesfritter i Actifry

Vil du lave dine egne pommesfritter er Actifryen genial til dét! Du tager bare og skærer kartofler ud i stave og putter dem derefter i gryden. Lad gerne skrælden sidde på. Drys de krydderier over du godt kan lide (vent med salt til de er færdige) feks. barbeque, paprika, chili eller pommesfrites-krydderi. Tilsæt en skefuld olie og giv dem en halv time. Synes du ikke de er helt færdige, lader du dem selvfølgelig bare køre lidt længere og holder øje med dem.

SE MINE ANDRE ACTIFRY OPSKRIFTER HER

Mange lægger stavene i koldt vand inden de steger dem, for at trække stivelsen ud. Jeg har nu aldrig haft problemer med at få dem sprøde, så jeg putter bare stavene direkte i gryden når jeg har skåret dem ud.

Har du ikke en actifry kan du købe den her hos WUPTI! eller DE3BEDSTE

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: