Saltede mandler i Actifry

Det er supernemt at lave saltmandler i en actifry og de smager fantastisk!

Her er opskriften:

400 gram mandler

Kogende vand

6 spsk salt

Hæld mandlerne i en skål sammen med saltet og hæld kogende vand over, til mandlerne er dækket. Rør godt rundt med en ske til salten er opløst og dæk skålen med et viskestykke i en halv time.

Efter den halve time er gået, sier du vandet fra og hælder mandlerne tilbage i skålen. Tilsæt en skefuld olie, og rør rundt i mandlerne.

Hæld dem derefter op i Actifryen og kør i 15 minutter.

Bred mandlerne ud på et stykke bagepapir og lad dem køle af inden du putter dem i en lufttæt beholder.

Tip: Du kan tilsætte lige præcis de krydderier du vil, hvis du gerne vil have en anden smag end kun salt. Feks. chili, røget paprika, finthakket koriander, paprika, ja det er kun fantasien som sætter grænser.

SE MINE ANDRE ACTIFRY OPSKRIFTER HER

Har du ikke en actifry kan du købe den her hos WUPTI! eller DE3BEDSTE

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: