Spaghetti med kødsovs

Endnu en lækker ret tilberedt i Actifry. En saftig kødsovs med masser af smag og som samtidig er nem at tilberede.

Opskriften får du her:

500 gram oksekød

1 stort løg

2 fed hvidløg

1 skefuld olie

1 tsk tørret oregano

1 tsk tørret timian

1 tsk paprika

1 dåse hakket tomat 

1 spsk tomatpuré

1½ dl vand

½ bouillonterning

Salt & peber

Skær løget i små tern og pres hvidløgsfedene. Hæld det i actifryen sammen med olien og fordel det jævnt på bunden. Giv det 3 minutter.

Tilsæt oregano, timian og paprika og kør 2 minutter.

Tag det hakkede oksekød og fordel det jævnt i gryden, så det ikke kører rundt i én stor klump. Kør i 4 minutter.

Åben lågen og tag en grydeske i plastic og rør rundt i kødet og “mas” evt kødklumper ud, så det er en jævn kødmasse. Kør herefter 3 minutter igen.

Tilsæt dåsetomat, tomatpuré, vand og den halve bouillonterning.

Jeg kan bedst lide at blende de hakkede tomater men det bestemmer du selv. Hvis du godt kan lide den lidt “chunky” hælder du den bare i som den er.

Rør det godt sammen med grydeskeen i gryden, luk låget og kør i 5 minutter. Smag på sovsen og tilsæt salt og peber og evt. andre af dine yndlingskrydderier og kør i 3 minutter.

Imens sovsen kører færdig, sætter du vand over til spaghetti og koger det efter anvisningen på pakken. Når actifryen stopper, lader du bare låget være lukket, så sovsen kan stå og sætte sig, imens spaghettien koger.

Anret spaghetti og kødsovs på tallerkener og riv ost henover.

Har du ikke en actifry kan du købe den her hos WUPTI! eller DE3BEDSTE

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: