Træk din hårfarve ud med Colourless hair colour remover!

Har du fortrudt at du har farvet dit hår er der en udvej! Du kan nemt trække al farven ud af håret igen, uden at skade eller blege det. Se her hvordan og læs min anmeldelse af Colourless Hair colour remover.

Jeg var træt af mit mørkebrune hår, som jeg har farvet uafbrudt i 15 år. Ville gerne have en lysere brun. Jeg ved af erfaring med dette produkt, at hvis de hårfarvningsprodukter som man har brugt igennem tiden, indeholdt røde toner (hvilket alle mørkebrune hårfarver gør) vil håret have et rødligt skær bagefter. Det er fordi din naturlige hårfarve er blevet ”misfarvet” af de rødlige nuancer og det kan produktet ikke stille noget op imod. Hvis du ikke bryder dig om det evt. rødlige skær, kan du farve håret igen i den nuance der ligner din egen mest. Så passer farven med den der vokser ud.

Processen foregår ved, at den lotion du putter i, får farvemolekylerne til at krympe og sidde løst på hårstråene. Disse skylles dermed ud af håret. Det er derfor meget vigtigt at overholde skylletiden. Hvis du ikke får skyllet alle farvemolekylerne ud, vil dem der sidder tilbage udvide sig igen, og dit hår vil derfor igen være tæt på den farve du prøvede at slippe af med.

 

Colourless fjerner permanente og semi-permanente hårfarver. Denne stærke formel fjerner sort, rød og mørkebrun.

Colourless er en enkel måde at vaske din uønskede farve ud af håret og give dig mulighed for at få den farve du ønsker. Du kan farve dit hår umiddelbart efter brug.

 

En lørdag eftermiddag besluttede jeg mig for at prøve produktet. Det skal sidde i håret i en time og der skal skylles 25 minutter ialt. Derudover tager det selvfølgelig tid at putte produktet i m.m.

Med hensyn til duften er det ikke lige én, som jeg vil kalde “frisk”. Det er bestemt ikke den værste lugt, jeg nogensinde har lugtet til, men det er heller ikke en af de bedste. Lugter lidt af fims, men det var ikke så forfærdeligt, at jeg fik det dårligt.

Jeg har skulderlangt hår og én pakke var nok.

Da al lotionen var kommet i håret og mit hår var tilstrækkeligt dækket, pakkede jeg det ind i køkken-film. Da det er varme som aktiverer produktet, er det vigtigt at du pakker håret ind. Tag gerne et håndklæde udenpå filmen også, for at give det ekstra varme.

Da  jeg fjernede filmen efter 1 time, var det tydeligt at mit tidligere mørkebrune hår havde ændret farve.

Efter en masse skylning (25 minutter i alt er LÆNGE!) var jeg meget tilfreds med resultatet. Jeg har ikke farvet håret igen, da det faktisk var denne farve jeg gik efter, da jeg er vild med den gyldne røde farve.

 

Jeg vil absolut anbefale Colourless til alle, der ønsker at fjerne farve fra deres hår. Processen er super let og kan nemt gøres derhjemme. Mit hår er stadig blødt, sundt og skinnende. Det er meget billigere og nemmere end at gå til en salon for at få en farve trukket ud. Du kan bruge op til 3 pakker Colourless efter hinanden, uden at håret tager skade.

Har du svært ved at få fat i produktet, kan du købe det online hos BILLIGVOKS.DK

Skal du kun lysne håret nogle toner? Har du f.eks fået farvet håret en tone for mørk? Vidste du, at du kan bruge C-vitamin til at trække meget af farven ud igen? Læs HER hvordan!

 

5 thoughts on “Træk din hårfarve ud med Colourless hair colour remover!

  1. Hej Susanne. Jeg har bare prøvet produktet fra colorless og har så anmeldt det på min side Men dine krøller forsvinder ikke. Kun farven. Husk endelig at overholde skylletiderne da de er altafgørende for et godt resultat. Da du har fået farve i dit blonde hår med røde nuancer i, skal du nok regne med at dit hår har et orange skær bagefter. Du kan bruge 3 pakker i træk uden at det skader håret, hvis du ikke synes at du har fået nok farve ud efter den første pakke. Håber du bliver glad for resultatet

  2. Hej, i min pakke var der ikke en flaske d i og mig hår har den forfærdeligste kemikalsk lugt.. jeg har vasket det flere gange nu men det lugter stadig.. og under vandet lugter det også voldsomt.. har du prøvet det og hvis ja hvad har du gjort mod lugten?

    1. Hej Anna. Det var da irriterende at flasken ikke var i! Jeg tror ikke den har den store effekt, men jeg er ikke sikker. Hvis resultatet er blevet som ønsket, tror jeg det bare er en slags balsam. Måske kan du putte en hårkur i? Ja, mit hår lugtede også i et stykke tid af rådne æg, men det var ikke noget andre kunne lugte. Det lugtede ekstra slemt når der kom varmt vand på. Der er ikke andet at gøre end at vente på at lugten aftager af sig selv.

  3. Hej.
    Jeg vil prøve det, men jeg har meget tykt hår, så tænker jeg skal bruge 2 flasker pr gang. Men så kan jeg vel ikke gøre det to gange efter hinanden eller?

    1. Hej Stinne. Jo det kan du sagtens. Det er ikke flaskerne der tæller, men selve behandlingen. Så hvis du bruger 2 pakker på en gang, har du stadig kun foretaget en enkelt behandling. Vh Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: