10 fordele ved at gå 30 minutter om dagen!

En gåtur på 30 minutter om dagen er rigeligt for en gennemsnitlig person, for at holde sig sund og rask! Her er de ti vigtigste fordele, ved at gå en halv time om dagen.

1. 30 minutters gåtur styrker dit immunforsvar. Personer der går 30 minutter om dagen, har sværere ved at blive ramt af sygdom.

2. Gåture styrker hjernens væv.

3. At gå forebygger/reducerer angst og depression. Undersøgelser viser, at processen med at ånde ind og ud imens du går, har en væsentlig indvirkning på stress og får dig til at slappe af i din krop.

4. Jo mere du går, jo slankere talje får du. Du får tonet maven og du forbrænder fedt.

5. 30 minutters gåtur om dagen øger muskelmassen i hele din krop.

6. En regelmæssig gåtur på 30 minutter i dagslys øger D-vitamin-indholdet i dit blod. D-vitamin, reducerer risikoen for mulige hjerte-kar-sygdomme.

7. Motion får hjernen til at udskille kroppens egne lykkehormoner, så du slipper for negative tanker. Du tænker også mere kreativt når du er ude at gå og kan få en masse spændende idéer til dit liv eller til hvordan du kan løse specifikke problemer.

8. Det er så nemt bare at gå en tur. Du behøver ikke klæde om først eller tage bad bagefter. Det eneste det kræver er nogle behagelige sko. Gratis motion er det endda også!

9. Gåture/motion forebygger brystkræft . Så enkelt er det!

10. Gåture forbedrer blodcirkulationen i din krop, styrker dine knogler, forbedrer din balance, giver pæne ben og forlænger dit liv!

Har du brug for nogle gode tips til julegave-indkøb så læs min artikel HER som har en masse gode idéer til gaveindkøb til både børn, kvinder og mænd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: